مقالات مرتبط با سایت

ژ 1-6

حلوه ارده یکی از مواد غذایی پرخاصیت است که اغلب در وعده صبحانه مصرف می شود، حلوا ارده همچنین سرشار از پروتئین و ویتامین ها می باشد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

ژ 1-9

عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن عطر و طعم شگفت انگیز دارد. معجون عسل و کنجد اغلب در رژیم های غذایی و در بسیاری از رژیم غذایی مدیترانه ای وجود دارد.

ژ 1-7

در حال حاضر خواص گیاه بزرک به طور کامل شناخته نشده و شواهد کمی در مورد فواید آن برای سلامتی وجود دارد. با این حال، مشخص شده که دانه گیاه بزرک احتمال بروز تعدادی از بیماری ها را کاهش دهد.

ژ 1-10

عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن عطر و طعم شگفت انگیز دارد.

ژ 1-8

پشمک یکی از شیرینی های معروف یزد است. امابه مرور وباگذشت زمان به شهر های مختلف ایران هم انتقال پیدا کرده واکنون درشهرهای قم.تبریز، واصفهان نیز تولید میشود.

کنجد بسیار مفید است و یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است.