خواص حلوا ارده ؛ یک بمب انرژی طبیعی

حلوه ارده یکی از مواد غذایی پرخاصیت است که اغلب در وعده صبحانه مصرف می شود، حلوا ارده همچنین سرشار از پروتئین و ویتامین ها می باشد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
حلوا ارده بهترین غذا برای سرد مزاجان

حلواارده یکی از مغذی ترین مواد غذایی صبحانه ما ایرانی ها محسوب می شود که سرشار از پروتئین،ویتامین B، D، E، لستین و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع است. حلواارده از ترکیب کنجد سابیده شده با شیره یا شکر تهیه می شود و هر گرم آن ۵ کالری و ۳۰درصد چربی دارد. این خوراکی مغذی خواص فوق العاده ای را برای سرد مزاجان دارد که در این بخش از سلامت نمناک به آن اشاره خواهیم نمود.
ارزش غذایی حلوا ارده

به دلیل اینکه حلوا ارده از کنجد تشکیل شده است حاوی مواد و ویتامینهای موجود در کنجد ، پروتئین‏، ویتامین های گروه ب، ویتامین آ و د، لیستن و حاوی اسیدهای پرچرب غیر اشباع و اشباع نظیر اسید اولئیک است.


طبع حلوا ارده
حلوا ارده از نظر طبیعت گرم وتر است و برای سرد مزاجان مفید می باشد.
کاهش وزن با حلوا ارده در سردمزاجان
حلوا ارده را به رژیمهای کاهش وزن سردمزاجان می افزایند زیرا دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد میل غذای بعد را به تأخیر می اندازد.